Om Campr

Vi er en ny delingsplattform for bobiler og campingvogner i Norge. Campr er utviklet i samarbeid med Ferda, Norges største bobilkjede.

Ferda har siden 1977 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle! Nye vaner og teknologi krever utviklingen av nye produkter og tjenester for å jobbe videre mot vår visjon. Campr er nettopp en av disse nyvinningene. Med Campr har vi utviklet en tjeneste som skal gjøre det trygt og enkelt med bobilutleie. Tjenesten er bygd for både bobileiere og leietakere.

Med Ferda i ryggen vil Campr kunne levere en støtte og support få andre aktørerer kan klare.

Norges tryggeste utleie
av vogner og bobiler!

Det har vært en økende interesse for norgesferie, og flere har oppdaget friheten og fleksibiliteten man får med bobil og campingvogn.


Etter en periode hvor vi ikke kunne feriere i utlandet, har interessen for norgesferie bare økt. Samtidig ser vi at det har blitt populært å bruke delingsplattformer som AirBnb og Nabobil.

 1. Forsikring og veihjelp inkludert. Alle utleieforhold forsikres gjennom If Skadeforsikring. Dette fungerer uavhengig av din egen forsikring og sørger for at du ikke får noe bonustap eller økt premie ved uhell.
   

 2. Verifisert. Alle leietakere og utleiere vil bli identifisert gjennom BankID.
   

 3. Trygg betaling. Betaling garanteres av Campr som har  sikkerhet i kundens betalingskort. Dette inkluderer også ekstra kostnader som parkering, bompenger osv.
   

 4. Kundeservice. Med over 50 års erfaring fra bransjen kan vi svare på det meste om bobiler og campingvogner (og mye annet). 
   

 5. Risikofritt. Det koster ingenting å legge ut kjøretøyet sitt på Campr. Du bestemmer selv når, hvor og hvem du vil leie ut til. Ved et godkjent leieforhold får Campr kun 15 % av leiesummen. Dette for å dekke markedsføring, forsikring, trygg betaling og garantert oppgjør.
   

 6. Støttet av Ferda. For mange vil det være en trygghet at det er en seriøs aktør som står bak. Ferda skal lage den beste og mest brukervennlige tjenesten, og vil kontinuerlig fortsette utviklingen for å tilby de mest attraktive løsningene både for eiere og leiere