Sunlight-Cliff-Camper Van-Lifestyle_30.j

Spørsmål og svar

Vi er her for deg!

For bobileiere

Hva koster det å bruke Campr?


Campr tar 15 % fra leiesummen du setter. F.eks 150kr av 1000kr per døgn. Dette for å dekke kostnader til tjenesten med forsikring, betalingstjenester, kalender osv.
Hvordan fungerer Campr?


Campr fungere som AirBnB gjør for boliger. Vi gjør det trygt og enkelt å leie ut bobilen eller vognen din. Du laster opp kjøretøyet ditt med bilder og tekst og velger når du skal bruke den selv og til hvilken pris du vil leie den ut, resten av døgnene skal vi hjelpe deg å leie ut. Bilen din blir deretter publisert på Campr og nå kan leietaker sende forespørsler om å booke bilen din. Når du mottar en forespørsel får du en mail med informasjon om hvem som ønsker å booke den og du kan enkelt godkjenne denne eller be om mer informasjon. Hvis du velger å godkjenne vil vi trekke penger fra leietaker og disse overføres til deg når leien starter. Vi samler inn depositum.
Hvem står bak Campr?


Campr er heleid av Ferda Norge AS, en av landets største forhandlere av bobiler og campingvogner. Ikke alle ønsker å eie en bobil eller vogn. Med over 40 års erfaring fra bransjen ønsket Ferda å gi flere personer tilgang til feire på hjul.
Hvordan gjør jeg det med betaling?


Du legger inn kontonummeret du vil ha pengene utbetalt og pris per døgn du ønsker. Vi vil håndtere resten. Ved leiestart overfører vi hele leiebeløpet minus vårt service fee (15%).
Hva gjør jeg med ekstra kostnader som påløper under leieforholdet (vask, bom etc).


Ekstra kostnader som påløper under leieforholdet meldes inn i skjema for utlevering og vi anbefaler at disse gjøres opp direkte med leietaker. Alternativt trekker vi beløpet for deg.
Når får jeg pengene for utleie?


Pengene overføres ved leiestart og er på konto 2-5 dager senere, men du kan være trygg på at du får betaling for leien din.
Har dere noen kontrakt?


Vi har en kontrakt du kan benytte. Dette er skjema for utlevering og skjema for tilbakelevering. Dette skal ta hensyn til det meste som kunne skje under et leieforhold.

For leietakere

Hva koster det å bruke Campr?


Vi tar 20% i servicegebyr for forsikring, betaling, kundeservice og drift. Prisen legges på toppen av leiesummen, og fremkommer ved betaling. I tillegg må du betale et depositum på kr 10 000,- i forkant av leieforholdet, som blir tilbakebetalt 5 dager etter endt leie.
Hvordan fungerer det med forsikring?


Skader meldes inn direkte gjennom skjema for tilbakelevering. Dette sendes deretter til post@campr.no for gjennomgang. Hvis omfanget på skader beløper seg til over 10,000,- vil vi ta i bruk forsikringen, mens hvis den er mindre anbefaler vi å gjøre opp direkte med eier. Campr kan trekke summen direkte fra din konto.
Har dere (Ferda) noen ledige biler til leie?


Det beste er å starte med lokasjonen du vil reise fra og tidspunktet du ønsker å reise. Der får du en oversikt over tilgjengelige biler. Det er bare å sende en forespørsel direkte til bobileier. Dersom du ønsker å leie en bil av Ferda/McRent kan du sende en henvendelse til post@campr.no
Hvor mange KM er det lov til å kjøre?


Dette står oppført på hver enkelt annonse, men ligger som regel på 250km per døgn.
Hvem ringer jeg hvis det skjer noe med bilen underveis?


Vi anbefaler deg å ta direkte kontakt med utleier da han/hun kjenner kjøretøyet best.

Henting/levering

Hva gjør jeg med skader på bilen?


Du melder inn skadene via skjema for tilbakelevering. Dette sendes deretter til post@campr.no. Skjema finner du på support.campr.no
Leietaker har ikke levert bilen tidsnok, hva gjør jeg?


Ved over 8 timer forsinkelse etter avtalt tid kan vi trekke et ekstra leiedøgn fra leietaker.
Bilen er levert med halv tank, hva gjør jeg?


Dette er regulert i skjema for tilbakelevering. Dette gjøres enten opp direkte med leietaker eller meldes inn til kundeservice for Campr med kvittering på oppfylling av tank.